Adverteren bij Daisycon

donderdag 28 mei 2009

besparen op je krediet

Besparen op je krediet is een ding die veel mensen totaal vergeten.
Maar als u gewoon goed zoekt en vergelijkt dan kunt u zo een paar honderd euro per jaar besparen op uw krediet, dus dat is wel de moeite waar lijkt mij.
Alleen is nu de vraag hoe begin ik, en waar begin ik. Dit is een veel voorkomend probleem bij heel veel mensen, en dit komt eigenlijk omdat heel veel mensen niet gewend zijn om op het internet te surfen en dus ook niet de juiste site's kunnen vinden. Ze ploeteren uren lang op het internet en op het eind van het liedje hebben ze eigenlijk niets gevonden, en dan laten ze het er maar bij.
Maar ik zal nu het zoeken voor u doen en het enigste wat u hoeft te doen is gewoon op de link klikken, makkelijker kan het haast niet.

Krediet besparen

abckrediet
Vul hier uw maandlast in en uw krediet, en zij berekenen dat wat u kunt besparen.

finacielemeesters
Ook hier werk het het zelfde als net.

Auto verzekering

Kies de juiste verzekering voor uw auto

Het afsluiten van een volledig casco-verzekering is vooral zinvol als uw auto minder dan drie jaar oud is. Voor auto's vanaf acht jaar kunt u het best een "kale" WA-verzekering afsluiten. Is uw auto tussen de drie en acht jaar oud, dan is een beperkt casco-verzekering vaak de beste keuze.

Bekijk ook regelmatig of uw verzekering nog wel de juiste is.

Verzekeringsite

Prizewize

zeg tijdig uw oude verzekering op

Mocht u besluiten om over te stappen naar een andere maatschappij, hou dan rekening met de opzegtermijn bij het opzeggen van uw huidige verzekering.

Zegt u niet tijdig op, dan wordt uw bestaande verzekering namelijk meestal automatisch verlengd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten