Adverteren bij Daisycon

dinsdag 23 augustus 2011

Rijk worden met 5 euro per dag

Word rijk met “5 euro per dag” projecten

Net als veel anderen ben ik altijd op zoek naar de mogelijk om veel geld te verdienen op internet. Vooral in het begin zocht ik naar het grote gouden ei. Het aantal aanbiedingen dat ik kreeg om met gemak enorme hoeveelheden geld te verdienen met een druk op de knop als ik pakket YZ kocht, is niet op de vingers van een hand te tellen. Uiteraard was dat pakket gebaseerd op goed geheim gehouden kennis door een kring van ingewijden die de rest van de wereld het nakijken gaf.

Al snel heb ik me uitgeschreven uit de mailinglijsten van al die “goeroes”, met uitzondering van een enkele man die echt waardevolle informatie gaf.

De 5 bucks a day man

Een van die mensen waar ik nog steeds op de mailinglijst sta, is Dennis Becker.

Dennis staat bekend als de “5 bucks a day marketer”. Zijn idee is heel simpel, en juist daardoor zo krachtig: bedenk een project dat je 5 dollar (of euro) per dag opbrengt.

Maak dat een project dat je in een dag kan afronden. Maak op dag 2 een nieuw project dat je 5 bucks a day opbrengt. Binnen twee jaar heb je zoveel geld dat je met je oren zit te klapperen.

Wat zijn 5 bucks projecten?

Als je op dag 0 een project bedenkt dat 5 dollar/euro per dag oplevert en je zorgt dat het een project is wat zichzelf kan promoten, dan levert dat op dag 1 dus 5 dollar op, net als op dag 2 en dag 3 en dag 4, etc…

Op dag 1 bedenk je een tweede project dat 5 euro oplevert. Op dag 2 weer een project op dag 3 weer een project, op dag 4 weer een project… Per dag een project dat wordt toegevoegd aan de bestaande projecten. Als je dit nou 6 dagen per week doet, een jaar lang, wat zou dat betekenen?

Een rekensom wat 5 bucks a day voor je doet

In de eerste maand heb je ongeveer 24 projecten gedaan. Die leveren je dan (5*24)+(5*23)+(5*22)+… (Ik denk dat je het al begint te zien…)

Jawel, de eerste 24 dagen kan dit je “1500 bucks” opleveren. Die projecten lopen de rest van het jaar ook door. Aan het einde van het eerste jaar heb je dan een potentieel inkomen opgebouwd van ruim 245.000 bucks.

De projecten van het eerste jaar lopen in het tweede jaar ook nog door. In dat tweede jaar doe je weer 6 dagen per week een “5 bucks” project per dag.

Die inkomsten tellen daarbij op. Resultaat is dat je aan het einde van het tweede jaar ruim 950K hebt opgehaald.

Conclusie

5 bucks projecten zijn relatief eenvoudig te realiseren. Dennis heeft daar een helder rapport over geschreven, wat je kan kopen voor 5 dollar…

Bron: http://artikelplaats.nl/internet-business/rijk-worden-met-5-euro-per-dag/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten